Xlash Cosmetics

Xlash är en internationell succé med 3.8 miljoner kunder över hela världen. Företaget grundades med målet att skapa ett prisvärt och säkert serum för längre ögonfransar och ögonbryn, med vetenskapligt bevisade ingredienser. De fortsätter att inspirera kvinnor genom sin tillväxt.

Ett nära och roligt projekt där vi varit delaktiga främst i olika funktioner inom deras e-handel. Här har vi arbetat med att optimera deras e-handelsplattform, logistik, orderflöde, betallösningar och mycket mer. Vårt samarbete slutar inte där. Tillsammans med Xlash arbetar vi löpande med vidareutveckling, optimering och digital marknadsföring.

Ellevio

Äger, driver och utvecklar regionala och lokala elnät och distribuerar el. Företaget ägs av ett konsortium bestående av de svenska pensionsförvaltarna Tredje AP-fonden, Folksam och Första AP-fonden

Ett projekt som var fokuserat på design och utformning av ’Mina sidor’ för både privatkunder och företagskunder. Ett interface som var lättnavigerat och innehöll de funktioner som deras kunder efterfrågade. Syftet var att styra över kundrelaterade frågor till denna plattform från deras kundtjänst och på detta sätt öka kundnöjdhet genom att erbjuda en faktabas med svar på de vanligaste frågorna.

Drosselmeyer

Drosselmeyer är ett svenskt design- och innovationsföretag som tillverkar köksredskap och heminredning. Med 20 års erfarenhet är de experter på funktion. Drosselmeyers nötknäckare har tagit emot utmärkelser för sin genomtänkta design och vunnit bäst-i-test för nötknäckare världen över

Drosselmeyer kom till oss och behövde hjälp och support med flera delar i sin verksamhet. Vi hjälpte till med både större transformationer och mindre delar inom deras e-handel och marknadsföring.

Stoppapressarna.se

Sveriges största kändistidning online! Stoppa Pressarna är alltid aktuell och uppdateras med senaste nytt varje dag – året runt.

Stoppa Pressarna har vi haft ett långt samarbete över 5 år, där vi varit delaktiga i stora delar över vidareutvecklingen av webbplatsen.
Sedan lanseringen 2013 har sajten växt sig allt större och levererar ständigt heta nyheter sju dagar i veckan året om.
Med sin avslöjande rappa journalistik och skarpa analyser om kändisvärlden lockar Stoppa Pressarna i dag mer besökare än någonsin.

Under våren 2022 slog Stoppa Pressarna trafikrekord med hela 948 556 unika webbläsare under en och samma vecka.
Idag sköter vi förvaltning av webbplatsen och arbetar regelbundet att vidareutveckla tjänster inom plattformen.

sv_SE